1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Psykologista tukea tarjoava suomalainen Auntie kerää 10 miljoonan euron kasvurahoituksen pääomasijoitusyhtiö Verdanelta

Psykologista tukea tarjoava suomalainen Auntie kerää 10 miljoonan euron kasvurahoituksen pääomasijoitusyhtiö Verdanelta

Translink Corporate Finance toimi Auntie Solutions Oy:n ja yhtiön osakkeenomistajien taloudellisena neuvonantajana Verdanen sijoittaessa 10 miljoona euroa yhtiön kansainväliseen laajentumiseen ja digiratkaisujen jatkokehitykseen.

Auntie tarjoaa asiakasorganisaatioidensa työntekijöille ainutlaatuisia, matalan kynnyksen ennaltaehkäiseviä psykologisia tukipalveluja. Yhtiö tarjoaa palveluaan konseptoiduilla palvelupaketeilla, jotka perustuvat verkkotapaamisiin Auntien ammattilaisen kanssa. Tällä hetkellä yhtiön palveluita käyttää jo yli 300 edelläkävijäorganisaatiota, jotka vaihtelevat pienistä asiantuntijayrityksistä suurimpiin globaaleihin yrityksiin ja julkisen sektorin asiakkaisiin Pohjoismaissa ja Euroopassa. Yhtiön verkostoon kuuluu yli 120 henkisen hyvinvoinnin ammattilaista, jotka tarjoavat palveluja 20 eri kielellä. Auntie on perustettu vuonna 2015 ja yhtiö on kasvanut erittäin nopeasti kahden viime vuoden aikana, vuosittaisen kasvuvauhdin ollessa noin 200 prosenttia. Tällä hetkellä yhtiön palveluksessa on noin 40 henkilöä ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Kerätyn rahoituksen ja uuden kumppanin avulla Auntie aikoo vahvistaa markkina-asemaansa Euroopassa sekä investoida teknologiansa ja palvelujensa kehittämiseen. Rahoituskierroksen jälkeen yhtiön johto ja avainhenkilöt jatkavat merkittävinä osakkeenomistajina Auntiessa.

Auntien tiimi on auttanut todistetusti jo tuhansia työntekijöitä voimaan paremmin. Yhdessä Verdanen kanssa haluamme olla mukana luomassa työelämää, jossa mielen hoitaminen on arkipäivää, jotta jaksamme arjessa paremmin. Rahoitus mahdollistaa Auntielle yhä useamman ihmisen auttamisen jatkossa globaalisti, ja tuo lisää työmahdollisuuksia mielen hyvinvoinnin ammattilaisille”

, kertoo Auntien perustaja ja toimitusjohtaja Mervi Lamminen.

Auntie on alansa kansainvälinen edelläkävijäyritys, joka on onnistunut kehittämään toimivan ratkaisun yhteen aikamme suurimmista haasteista – mielen hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Olemme vaikuttuneita Auntien tiimin vahvasta sitoutuneisuudesta ja kyvystä tarjota teknologisia ratkaisuja henkilökohtaisen palvelun tueksi. Odotamme innolla, että pääsemme hyödyntämään kokemustamme yli 45:stä ohjelmistoihin ja 40:stä digitaalisiin kuluttajiin liittyvästä sijoituksesta Auntien kansainvälisen kasvun tukemiseksi ja sitä kautta lukuisten ihmisten hyvinvoinnin parantamiseksi”

, kommentoi Verdanen osakas Janne Holmia.

Translink Corporate Finance toimi rahoituskierroksessa Auntien taloudellisena neuvonantajana. Mervi Lamminen oli erittäin tyytyväinen valittuaan Translinkin johtamaan prosessia:

Olimme kuulleet Translinkista hyvää jo etukäteen, mutta siitä huolimatta odotuksemme ylitettiin reippaasti jo ensitapaamisesta lähtien. Translink loihti jo valmistautumisvaiheessa analyyseja ja materiaaleja, jotka kehittivät yritystä ja johtoa. Asiakaspalvelualttiudessaan ja ammattitaidossaan Translinkin tiimi oli ihan omassa luokassaan. Lisäksi työnteko Translinkin tiimin kanssa vaikeimpinakin hetkinä oli aidosti mukavaa. Kierros klousattiin aikataulussaan ja isompana kuin alun perin suunniteltiin. Kun uusien rahoituskierrosten aika tulee, on vaikea nähdä, että niitä tekisi kanssamme kukaan muu kuin Translink. Vaikka kierros on nyt ohi, näen yhä painajaisia siitä, että olisimme lähteneet vetämään kierrosta ilman Translinkia.”

Auntiella on tärkeä tehtävä jokapäiväisen hyvinvointimme edistämisessä ja on ollut ilo seurata yhtiön jo tähän mennessä tekemää työtä. Tiimi on rakentanut maailmanluokan palvelun ja yhtiöllä on kaikki valmiudet kasvutavoitteensa saavuttamiseksi uuden kumppanin kanssa. Auntie on kasvanut 200 prosentin vauhtia ilman ulkoista rahoitusta — voimme vain kuvitella, mitä kasvu tulee olemaan Verdanen rahoituksen ja tuen ansioista. Olen erittäin iloinen siitä, että Mervi ja tiimi luottivat meihin tämän hankkeen toteuttamisessa, joka puolestaan täytti sisäiset tavoitteemme korkealaatuisesta rahoitusjärjestelyiden neuvonantopalvelusta. Olemme kiitollisia saumattomasta yhteistyöstä mahtavan Auntien tiimin kanssa.”

, kommentoi Translinkin osakas Tero Nummenpää.

Nyt julkistettu transaktio on loistava referenssi Translink Corporate Finance Suomelle ja toimii erinomaisena esimerkkinä tiimin vahvasta rahoitusjärjestelyiden asiantuntemuksesta. Tiimin aiempiin menestyksekkäisiin rahoitusjärjestelyihin lukeutuvat muun muassa Norrhydro Groupin listautumisanti, Nitorin omistuspohjan laajentaminen suomalaisten institutionaalisten sijoittajien kanssa sekä Nordic ID:n käteisostotarjous Nasdaq First Northissa. Löydät edellä mainittujen projektien tarkemmat kuvaukset referenssitsivultamme.

Translink Corporate Finance

Translink Corporate Finance toteuttaa Corporate Finance -neuvonantopalveluita yli 30 toimiston kautta avainmarkkinoilla Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa. Translink on onnistunut avustamaan asiakkaitaan sadoissa transaktioissa perustamisensa vuoden 1972 jälkeen. Translinkin toimistot ovat toimineet neuvonantajina yli sadassa yritysjärjestelyhankkeessa viimeisen 12 kuukauden aikana.

Translink Corporate Finance Suomessa
Helsingissä sijaitseva Translink Corporate Finance Finland on yksi johtavista yritysjärjestelyiden toteuttajista Suomen markkinoilla. Perustamisestaan lähtien yli 15 vuotta sitten, sen partnerit ovat toteuttaneet yli 100 yritysjärjestelyä eri toimialoilla sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Lisäksi Translink Finland on Nasdaq First Northin Hyväksytty Neuvonantaja.

Lisätietoja antavat:

Tero Nummenpää
tero.nummenpaa@translinkcf.fi, +358 40 521 2585

Juuso Marttinen
juuso.marttinen@translinkcf.fi, +358 50 561 4027

Lue Auntien lehdistötiedote.

Valikko