1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Miss Group vahvistaa asemaansa Suomessa ostamalla Seravo Oy:n. Yrityskauppa on järjestyksessään kolmas Suomessa viimeisen 12 kuukauden aikana ja luo yhtiölle merkittävän markkina-aseman. Translink toimi kaupassa Miss Groupin neuvonantajana

Miss Group vahvistaa asemaansa Suomessa ostamalla Seravo Oy:n. Yrityskauppa on järjestyksessään kolmas Suomessa viimeisen 12 kuukauden aikana ja luo yhtiölle merkittävän markkina-aseman. Translink toimi kaupassa Miss Groupin neuvonantajana

Nopeasti kasvava verkkopalvelujen tarjoaja, ruotsalainen Miss Group, jatkaa kasvuaan Suomessa hankkimalla Seravo Oy:n (”Seravo”) koko osakekannan. Yrityskauppa on kolmas Suomessa ja 14. maailmanlaajuisesti, joissa Translink toiminut yhtiön neuvonantajana.

Vuonna 2011 perustettu Seravo tarjoaa maailmanluokan hosting- ja ylläpitopalveluja yli 4 000 WordPress sivustolle. Seravo on viime vuosien aikana onnistunut saavuttamaan kaksinumeroisia kasvulukuja ja kasvun ennustetaan jatkuvan tulevina vuosina.

Miss Group laajentui Suomen markkinoille keväällä 2020 ostamalla Euronic Oy:n, jota seurasi maaliskuussa 2021 yrityskauppa, jossa Miss Group osti MMD Oy:n. Seravo-kaupan myötä Miss Group saavuttaa merkittävän markkina-aseman Suomessa ja kauppa tukee yhtiön strategiaa nousta johtavaksi hosting-palvelujen tuottajaksi sekä pohjoismaissa, että myös maailmalaajuisesti.

Mattias Kaneteg, Miss Groupin perustaja ja toimitusjohtaja kommentoi: ”Seravo on kehittänyt kasvavan ja hyvin skaalautuvan huippuluokan WordPress SaaS-tuotteen. Miss Group on hyvässä asemassa vauhdittamaan Seravon kansainvälistä kasvua tarjoamalla Seravon tuotetta ja palveluja omilleen asiakkailleen maailmanlaajuisesti.”

Otto Kekäläinen, Seravon perustaja jatkaa: ”Seravo on noussut markkinajohtajaksi WordPress-kategoriassa Suomessa ja seuraava luonnollinen askel on toistaa menestyskonsepti kansainvälisillä markkinoilla Miss Groupin tukemana, sekä nykyisten että tulevien asiakkaiden eduksi.”

Mattias Kaneteg, Miss Groupin perustaja ja toimitusjohtaja kommentoi yhteistyötä Translinkin kanssa: “Translink on osoittanut kykynsä neuvonantajana tuomalla uusia hankkeita ja viemällä nämä onnistuneesti maaliin hyödyntämällä kansainvälistä verkostoaan ja tiivistä yhteistyötä läpi verkoston. Translinkin avulla olemme pystyneet tehokkaasti kartoittamaan uusia markkinoita ja kasvamaan nopeasti kohdemarkkinoilla huolella valittujen yritysostojen avulla.”

Tietoja Translink Corporate Financesta

Translink Corporate Finance toteuttaa Corporate Finance -neuvonantopalveluita yli 30 toimiston kautta avainmarkkinoilla Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa. Translink on onnistunut avustamaan asiakkaitaan sadoissa transaktioissa perustamisensa vuoden 1972 jälkeen. Translinkin toimistot ovat toimineet neuvonantajina yli sadassa yritysjärjestelyhankkeessa viimeisen 12 kuukauden aikana.

Tietoja Translinkistä Suomessa

Helsingissä sijaitseva Translink Corporate Finance Finland on yksi johtavista yritysjärjestelyiden toteuttajista Suomen markkinoilla. Perustamisestaan lähtien yli 15 vuotta sitten, sen partnerit ovat toteuttaneet yli 100 yritysjärjestelyä eri toimialoilla sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Lisäksi Translink Finland on Nasdaq First Northin Hyväksytty Neuvonantaja.

Tietoja Translinkistä Ruotsissa

Ruotsissa toimiva kumppanimme Anecta Translink on yritysjärjestelyjen neuvonantaja, joka työskentelee kansallisten ja rajat ylittävien yritysjärjestelyjen parissa. Yhtiön menestys tällä segmentillä perustuu laajaan verkostoon ja siihen, että monilla tiimin jäsenillä on kokemustaustaa Ruotsin teollisuudesta.

Katso meidän viimeaikaiset referenssimme ja tutustu tiimiin

Lue tästä Miss Groupin tiedote

Valikko