1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Vaaka Partners tukemaan Lyytin kansainvälistä kasvua – Translink toimi järjestelyssä Lyytin omistajien neuvonantajana

Vaaka Partners tukemaan Lyytin kansainvälistä kasvua – Translink toimi järjestelyssä Lyytin omistajien neuvonantajana

Translink Corporate Finance edusti Lyytin omistajia, kun Vaaka Partners teki sijoituksen yhtiöön sen kansainvälisen kasvun vauhdittamiseksi. Turkulaisen tapahtumanhallintaohjelmistoyhtiön tavoitteena on saavuttaa merkittävä markkina-asema Euroopassa ja kasvaa yli viisinkertaiseksi.

Lyytin kannattavasti kasvavan SaaS-liiketoiminnan vahvuuksiin kuuluvat ensiluokkainen asiakastyytyväisyys sekä integraatiot johtaviin markkinointiautomaatio- ja CRM-järjestelmiin. Yhtiö on lähes nelinkertaistanut liikevaihtonsa viimeisen viiden vuoden aikana ja työllistää tällä hetkellä noin 50 henkilöä. Lyytin ylivoimainen noin 60% markkinaosuus Suomessa ja noin 20% vuodessa kasvava Euroopan tapahtumanhallintamarkkina luovat erinomaiset edellytykset kasvun jatkamiselle.

Lyytin toimitusjohtaja Petri Hollmén kommentoi prosessia seuraavasti: ”Mietimme investoriprojektiin lähtiessämme, tarvitsemmeko neuvonantajia lainkaan ja jälkikäteen on todettava, että metsään olisimme menneet ja lujaa, ellemme olisi aikoinaan Translinkille soittaneet. Työmäärä tällaisessa projektissa on valtava ja johdon tulisi pystyä keskittymään myös operatiiviseen toimintaan. Translinkin kyky murskata numeroita ja luoda ymmärrettäviä kokonaisuuksia sekä hallita projektin montaa yhtäaikaista prosessia oli koko ajan erinomaisella tasolla. Heidän ammattitaitonsa sekä uskomattoman aktiivisen palveluasenteensa johdosta me pystyimme keskittymään vain oleelliseen. Translink säästi sekä meidät loppuunpalamiselta puolen vuoden intensiivisen projektin aikana että organisaatioltamme satoja työtunteja ottaessaan kokonaisvastuun projektin johdosta. Olen erittäin tyytyväinen yhteistyöhön ja lopputulokseen.”

Vaaka Partnersin hallinnoima rahasto on järjestelyn tuloksena Lyytin enemmistöomistaja, mutta yrittäjät Petri Hollmén ja Rami Peltonen jatkavat yhtiön operatiivisessa johdossa sekä merkittävinä henkilöomistajina.

Lue Lyytin tiedote: https://www.lyyti.com/fi/blogi/vaaka-partners-tukemaan-lyytin-kansainvalista-kasvua

Katso lyhyt Lyytin video transaktion toteuttamisesta.

Valikko