1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Fincumet ostaa virolaisen Birger OÜ:n – Translink toimi ostajan neuvonantajana

Fincumet ostaa virolaisen Birger OÜ:n – Translink toimi ostajan neuvonantajana

Fincumet Group Oy ostaa enemmistön Pohjois-Euroopan suurimmasta vaihtolavoja ja teräsrakenteita valmistavasta Birger OÜ:sta. Birger OÜ toimii Avinurmessa, Virossa ja työllistää noin 200 henkeä. Birger OÜ valmistaa vaihtolavoja koko Pohjoismaiden alueelle ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 18 miljoonaa euroa. Translink Corporate Finance jatkoi neuvonantosuhdettaan Fincumetin kanssa. Lue lisää aiemmasta metallinkierrätystoiminnan myynnistä Fortumille.

Yrityskauppa vauhdittaa Fincumet Groupin kasvua ja kansainvälistymistä sekä vahvistaa yhtiön johtavaa asemaa Suomen suurimpana vaihtolavojen myyjänä.

“Hankinta tukee strategiaamme kasvaa Pohjois-Euroopan suurimmaksi vaihtolavojen toimittajaksi, sekä vahvistaa johtavaa asemaamme Suomen markkinoilla. Yrityskaupan myötä Fincumet Groupin vaihtolava- ja konttiliiketoiminnan yhteenlaskettu liikevaihto nousee yli 30 miljoonaan euroon. ” kertoo Fincumet Containerin toimitusjohtaja Joonas Järvensivu.

”Birger OÜ on alalla tunnettu yritys ja sillä on hyvä maine. Yrityskaupan myötä pystymme takaamaan tuotteiden korkean laadun, nopeat toimitukset sekä jatkuvan tuotekehityksen kasvavilla markkinoilla, Olemme tehneet yhteistyötä jo yli 10 vuotta”, Järvensivu jatkaa.

Birger OÜ palvelee jatkossa asiakkaitaan tuttuun tapaan, eikä yrityskauppa vaikuta sen olemassa oleviin asiakassuhteisiin. Yrityksen toimitusjohtajana jatkaa Aleksei Männiste.

”Olen erittäin tyytyväinen kun voin sanoa että olemme osa Fincumet Group konsernia. Olen vakuuttunut että tämä askel yhteistyössämme tukee Birgerin nopeaa kasvua ja vahvistaa koko konsernin asemaa markkinoilla nyt ja tulevaisuudessa” Männiste kertoo

Translink Corporate Financen verkoston Viron yhteistyökumppani Investment Agency OÜ toimi Fincumet Groupin neuvonantajana kaupassa.

Valikko