ASIANTUNTIJAPALVELUT

Asiantuntijapalveluissa keskitymme yrityksiin, jotka tarjoavat konsulttipalveluita, kuten IT-, AI- ja insinööripalveluita. Olemme kokeneita tällä sektorilla, ja työskennelleet yhdessä niin alan johtavien toimijoiden kanssa kotimaassa, kuin myös rajat ylittävien transaktioiden parissa osto- sekä myyntitoimeksiannoissa Euroopassa, Pohjois-Amerikassa sekä Aasiassa. Tunnemme alan relevantit toimijat ja tiedämme hyvin toimialan käytännöt sekä mahdollisten synergioiden lähteet.

Yrityskaupat ovat nopeasti kasvaville konsulttialan yrityksille tärkeä keino löytää lisää ammattilaisia palvelukseensa. Lisäksi, yrityskauppojen avulla voidaan laajentua uusille markkinoille ja/tai laajentaa palvelutarjoomaa, ja onnistuneesti toteutuessaan tuoda merkittävää arvoa omistajilleen.

Toteutamme yritysjärjestelyt asiakkaillemme vaivattomasti ”avaimet käteen” -periaatteella, ja hoidamme puolestasi prosessin työläimmät vaiheet ja autamme rahoitusjärjestelyssä ja strukturoinnissa, taloudellisessa mallinnuksessa kuin myös prosessimateriaaleissa.