Ohjelmistopalvelut/SaaS

Panostukset uusiin innovaatioihin ovat edelleen kannattavampia kuin perinteisiin ICT-ratkaisuihin. Tämän myötä voidaan odottaa vahvaa kasvua erityisesti tekoälyn (AI), pilviteknologioiden, esineiden internetin (IoT), mobiiliteknologioiden sekä ohjelmistopalveluiden (SaaS) saralla. Jotkut näistä teknologioista ovat vielä aikaisessa vaiheessa, mutta ne ovat kuitenkin jo merkittäviä ajureita yritystransaktioissa ICT-sektorilla. Me Translinkillä pyrimme olemaan pohjoismaiden johtava taloudellinen neuvonantaja ohjelmistoalan yrityksille. Kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja tietämystämme liittyen ohjelmistoalan trendeihin, minkä avulla pystymme todella ymmärtämään niiden vaikutukset asiakasyritystemme liiketoiminnoille.

Me emme ole pelkästään rahoitusalan ammattilaisia. Panostamme merkittävästi osaamiseemme ja ymmärrykseemme yrityskohtaisista ominaisuuksista, liiketoimien perusteista sekä sektoridynamiikasta, markkina-ajureista ja kilpailukentästä, jotta pystymme mahdollisimman tarkasti kuvailemaan sijoitustapausta sekä viestimään siitä asiaankuuluville sidosryhmille.

Olemme yrittäjiä, jotka nauttivat nopeatempoisesta ympäristöstä ja olemme tottuneet yhteistyöhön dynaamisten kasvuyritysten kanssa. Tiedämme mitä meiltä odotetaan ja pyrimme aina ylittämään asiakkaidemme odotukset. Olemme tyytyväisiä vasta silloin, kun asiakkaammekin ovat tyytyväisiä.

Integroidulla IT-alan tiimillämme on laaja kokemus rajat ylittävistä varainhankinnoista sekä strategisista ja myyjän neuvonannon tehtävistä, joihin kuuluu laaja kirjo SaaS-, HeSaaS- ja muita ohjelmistoliiketoimintoja Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa.