1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Miss Group ostaa johtavan suomalaisen hosting-palvelutarjoajan, Euronic Oy:n – Translink toimi ostajan neuvonantajana

Miss Group ostaa johtavan suomalaisen hosting-palvelutarjoajan, Euronic Oy:n – Translink toimi ostajan neuvonantajana

Cloud Computing
Translink toteuttaa yrityskauppoja myös vaikeassa markkinaympäristössä. Miss Group ostaa johtavan suomalaisen hosting-palvelutarjoajan, Euronic Oy:n – Translink toimi jälleen ostajan neuvonantajana.
Euronic on yksi johtavista verkkotunnusten ja verkkopalvelujen tarjoajista Suomessa ja sillä on yli 14 000 asiakasta. Hyvin automatisoitujen prosessien ja selkeästi brändättyjen ja erilaisten tuotteiden ansiosta se on kannattavin toimija Suomen markkinoilla. Vuonna 2019 Yhtiön liikevaihto oli 2,5 miljoonaa euroa ja käyttökate yli 60%. Yhtiö sijaitsee Turussa.
Miss Group, jonka pääkonttori sijaitsee Ruotsissa, on yksi nopeimmin kasvavista verkkopalveluiden tarjoajista maailmassa, ja sillä on toimistot Isossa-Britanniassa, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Meksikossa, Espanjassa, Bulgariassa, Intiassa ja nyt myös Suomessa. Miss Groupille Euronic on erinomainen markkinoille tulo Suomessa, yhdistäen johtavan markkina-aseman tehokkaaseen toimintaan ja omaan datakeskukseen Turussa.
Translink edusti transaktiossa Miss Groupia osana jatkuvaa kansainvälistä ostopuolen toimeksiantoa, joka on jo johtanut lukuisiin transaktioihin parin viime vuoden aikana. Keskusteluille oli ominaista nopea päätöksenteko, tehokkaat neuvottelut ja due diligence -prosessi sekä myyjien varmuus kaupan loppuun saattamisesta nykyisestä koronatilanteesta huolimatta.
Euronic Oy:stä tulee erinomainen alusta kasvulle Suomessa ja se on linjassa fokuksemme kanssa laajentumiseen Pohjoismaissa. Tämä oli jo viides onnistuneesti toteutettu transaktio Translinkin globaalin tiimin avustuksella ja jatkamme yhdessä uusien mahdollisuuksien etsimistä
– Miss Groupin toimitusjohtaja Mattias Kaneteg
Valikko