1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Translink neuvonantajana Miss Groupin Interneto vizija -yritysostossa Liettuassa

Translink neuvonantajana Miss Groupin Interneto vizija -yritysostossa Liettuassa

Nopeasti kasvava verkkopalvelujen tarjoaja, Miss Group, on ostanut liettualaisen Interneto vizijan, joka on markkinajohtaja hosting- ja pilvipalveluissa.

Vuonna 2003 perustettu UAB “Interneto vizija” (IV) on markkinoiden johtava web-hosting-yritys, jolla on noin 68 000 asiakasta ja 170 000 rekisteröityä verkkotunnusta, jotka edustavat suurta osaa kaikista rekisteröidyistä verkkotunnuksista Liettuassa. Konsernin liikevaihtoennuste on 11,5 miljoonaa euroa ja käyttökateprosentti ylittää 50% vuoteen 2020. Kauppa sisältää myös tytäryhtiön RackRayn, joka tarjoaa datakeskuspalveluja.

Miss Groupin perustaja ja toimitusjohtaja Mattias Kaneteg sanoo:

Tämä kauppa tarjoaa loistavan alustan laajentumiselle koko Baltian alueella. IV on erinomainen liiketoiminta, ja odotamme innolla IV:n ottamista vastaan ​​Miss Groupiin, jatkaaksemme yhteistä kasvumatkaamme. Olen vaikuttunut taloudellisten neuvonantajien tarjoamasta jatkuvasta sopimustuesta. Jälleen kerran Translink Corporate Finance on todistanut meille arvolupauksensa, ja suosittelen heitä vahvasti kansallisiin ja rajat ylittäviin neuvonantopalveluihin.

Translinkin Ruotsin toimiston Anectan taloudellinen neuvonantaja Fredrik Ullberg kommentoi:

Tämä on kahdeksas menestyksekäs Miss Groupin ostopuolen neuvonantoprojekti ja ylivoimaisesti suurin ja monimutkaisin. Kauppa osoittaa kansainvälisen ulottuvuutemme ja kykymme tehdä ja toteuttaa sopimuksia läheisessä yhteistyössä Translink-toimistojemme kanssa. Tavoitteenamme on kehittää tietotekniikan ja digitaalisten palvelujen yritysjärjestelyjen ja neuvottelujen kattavuutta, ja tämä kauppa on erinomainen lisä referensseihimme.

Tietoja Translink Corporate Financesta

Translink Corporate Finance toteuttaa Corporate Finance -neuvontapalveluita yli 30 toimiston kautta avainmarkkinoilla Afrikassa, Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa. Translink on onnistunut neuvomaan asiakkaita sadoissa transaktioissa perustamisensa jälkeen vuonna 1972. Translinkin toimistot ovat toimineet neuvonantajina yli sadassa yritysjärjestelyhankkeessa viimeisten 12 kuukauden aikana.

Tietoja Translinkistä Ruotsissa

Ruotsissa toimiva kumppanimme Anecta Translink on yritysjärjestelyjen neuvonantaja, joka työskentelee kansallisten ja rajat ylittävien liiketoimien parissa. Yhtiön menestys tällä segmentillä perustuu laajaan teollisuusverkostoon ja siihen, että monilla tiimin jäsenillä on taustaa johtajina Ruotsin teollisuudessa.

Tietoja Translinkistä Suomessa

Helsingissä sijaitseva Translink Corporate Finance Finland on yksi johtavista yritysjärjestelyiden toteuttajista Suomen markkinoilla. Perustamisestaan ​​lähtien yli 15 vuotta sitten, sen partnerit ovat toteuttaneet noin 100 yritysjärjestelyä eri toimialoilla ja tekevät tiivistä yhteistyötä useiden liikekumppaneiden kanssa sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Lisäksi Translink Finland on Nasdaq First Northin Hyväksytty Neuvonantaja.

Prudentia toimi paikallisena M&A-neuvonantajana Baltiassa.

Lue Miss Groupin tiedote

Valikko