1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Translink neuvonantajana Nitor Group Oyn laajentaessa omistuspohjaansa

Translink neuvonantajana Nitor Group Oyn laajentaessa omistuspohjaansa

Translink Corporate Finance Oy toimi yhtiön ja sen omistajien neuvonantajana transaktiossa, jossa digitalisointiin ja kestävään kehittämiseen erikoistunut Nitor Group Oy laajentaa omistuspohjaansa sekä suomalaisten instituutiosijoittajien Juuri Partners ja Ilmarinen kanssa. Juuri ja Ilmarinen investoivat Nitoriin ostamalla yhdessä yhteensä noin 30 prosentin vähemmistöosuuden yrityksestä.

Viidessä vuodessa liikevaihtonsa kolminkertaiseksi kannattavasti kasvattanut Nitor on palkittu useasti henkilöstö- ja asiakastyytyväisyydestään. Yhtiön kaikki perustajat jäävät merkittäviksi osakkeenomistajiksi Nitoriin, ja samalla yhtiön omistuspohjaa monipuolistetetaan laajennetulla, koko henkilöstön osakeohjelmalla. Juuren sijoitus on ensimmäinen Juuri Rahasto II Ky:stä.

Ilman Translinkin apua tätä transaktiota ei olisi tapahtunut. Nämä ovat vaativia ja työläitä prosesseja, johin tarvitaan kokenut projektitiimi

– Ville Paasimaa, perustajaosakas

Nitor kehittää liiketoiminnan tarpeisiin ja haasteisiin vastaavia ratkaisuja, joille asiakas saa ikuisen takuun. Nitorin Digitaaliset insinöörit valjastavat digitalisaation luovuudeksi, tuottavuudeksi, säästöiksi ja uudeksi liiketoiminnaksi. Helsingissä ja Tukholmassa toimiva yritys työllistää kaiken kaikkiaan yli 200 asiantuntijaa. Vuonna 2007 perustettu Nitor on vuosien aikana palkittu mm. Red Herring Global Top 100 -voittajana, vuoden Tivi-yrityksenä ja sekä yhtenä Euroopan parhaista työpaikoista.

Lue Nitor Group Oy:n tiedote tästä ja Juuri Partnersin tiedote tästä

Sami Miettinen
sami.miettinen@translinkcf.fi, +358 400 735 835

Jari Lauriala
jari.lauriala@translinkcf.fi, +358 40 091 8855

Pontus Backlund
pontus.backlund@translinkcf.fi, +358 50 574 0178

Ruben Moring 
ruben.moring@translinkcf.fi , +358 50 436 1470

Valikko