1. Etusivu
  2. Akatemia
  3. Translink The SHIFTin EXIT-panelisti, Uusi neuvotteluvalta ja kasvurekrytointi

Translink The SHIFTin EXIT-panelisti, Uusi neuvotteluvalta ja kasvurekrytointi

Sami Miettinen at The SHIFT

The SHIFT

Turun johtava kasvu- ja teknologiayritysten verkottautumistapahtuma toteutettiin loppusyksyn väreissä hehkuvan Ruissalon telakka-alueella. Translink Corporate Financen partneri Sami Miettinen kommentoi yritysten EXIT-kanavan laatua ja siihen valmistautumista paneelissa, johon kuuluivat myös seuraavat ammattilaiset:

Heikki Juntti – Investment Professional, Capman Growth
Timo Ketonen – CEO & Founder, Aboa Advest
Josefiina Kotilainen – VC & Finance, Maki.vc
Tommi Äijälä – CEO, Innovestor
Vesa Riihimäki – Head of startup & growth Finland unit, Nordea

The SHIFT EXIT-paneeli Ruissalo (kuva: Julius Töyrylä)

EXIT (Leap) ja Uusi neuvotteluvalta (WSOY)

Paneelin juontaja Claes Mikko Nilsen – Investment Director, NordicNinja VC pyysi panelisteja suosittelemaan aihepiirinsä kirjoja. Sopivasti salkusta löytyi juuri julkaistu Translinkin yhteistyökumppaneiden Matias Mäenpään ja Anssi Kivirannan mainio EXIT-kirja, jossa Translinkin onnistuminen EXIT-neuvonantajaroolissaan on mainittu mm. Pappila Penkkala Group-Visma, HopLop-Intera ja Netrauta-Bygghemma -casejen yhteydessä.

Toisena kirjana kuvassa on Samin Juhana Torkin kanssa kirjoitettu Uusi neuvotteluvalta (WSOY) Molemmat kirjat ovat Julius Töyrylän The SHIFT:issä ottamassa kuvalla esillä.

Ota yhteyttä erityisesti, jos lähipiirisi agendalla on vaikkapa 20-50 miljoonan euron yrityskauppa tai EXIT-kumppanihaku.

Translinkin yhteistyökumppaneille Uusi neuvotteluvalta on saatavissa esineuvotelluilla alennuksilla:

  1. WernerJarl-verkkokaupasta -25% alennuksella ja ilman toimituskuluja koodilla Neuvotteluvalta25  ja
  2. Striimattuna äänikirjana BookBeatissa uusille tilaajille 1 kk ilmaisella käytöllä koodilla uusineuvotteluvalta tai oheisen linkin kautta Storytel:istä
  3. Kirja löytyy myös kirjakaupoista (Akateeminen, Suomalainen, Rosebud ym.) ja muista suomenkielisistä äänikirja/alustoista
  4. Tule henkilökohtaisesti Translinkin toimistolle Kluuvikatu 5 kyselemään omaa kopiotasi  (myös EXIT-kirjasta). Korkean luottamustilin yhteistyökumppanit ansaitsevat kirja(t) jopa ilmaiseksi koodilauseella ”Saat minkä neuvottelet, et mitä ansaitset” 😉

Molemmat kirjat ovat saaneet positiivisia arviointeja:

Talouselämä arvioi Uutta neuvotteluvaltaa ”Opi neuvottelemaan kuin Björn Wahlroos – uutuuskirja muistuttaa että koko elämä on pohjimmiltaan neuvottelua”  

Itewiki luotaa EXIT-kirjan teemoja laajassa haastattelussaan ”Jos luulet, että yrityksensä myyneiden menestyjien silmissä on kiilunut rahakas exit, olet väärässä.”

Translink Corporate Finance rekrytoi Analyst Internejä vuodelle 2020

Lue mm. Aalto-yliopiston Ky Financen ja Hankeniin Hankinvestin hakemukset ja lähetä hakemuksesi 20.9.2019 mennessä. Kevään haku oli menestys ja hakijoiden laatu erinomainen, toivomme Patrikille ansiokasta seuraajaa!

Postscript: Kiitoksia hakijoille, olemme kiitollisia äärimmäisen hyvästä vastaanotosta. Päädyimme kahteen loistavaan tulevaisuuden lupaukseen.

Valikko