1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Ruotsalainen pörssiyhtiö Dustin Group AB vahvistaa asemaansa Suomen pk-sektorilla ostamalla suomalaisen Chilit Oy:n

Ruotsalainen pörssiyhtiö Dustin Group AB vahvistaa asemaansa Suomen pk-sektorilla ostamalla suomalaisen Chilit Oy:n

Translink Corporate Finance edusti kaupassa Chilitin entisiä omistajia, pääomasijoitusyhtiö Sentica Partnersia sekä yhtiön johto ja -avainhenkilöitä. Translink toimi aiemmin G7 Data Oy:n ja Chilit Oy:n neuvonantajana, kun uusi Chilit perustettiin Sentica Partnersin toimesta ostamalla ja fuusioimalla edellä mainitut yhtiöt vuonna 2016.

Chilitillä on monipuolinen valikoima IT-ratkaisuja, vahva myyntiorganisaatio ja kasvava palvelusopimusten osuus pienille ja keskisuurille yrityksille. Chilitin liikevaihto oli 33,7 MEUR vuonna 2018. Yrityksellä on noin 60 työntekijää Helsingissä ja Turussa.

Dustin Group on johtava verkkokauppaan keskittyvä IT-kumppani, jolla on toimintaa Pohjoismaissa ja Alankomaissa.

Chilit täydentää Dustinin toimintaa erittäin hyvin yhdistämällä tuotteita palveluihin ja tarjoamalla näin älykkäitä IT-ratkaisuja pienille ja keskisuurille yrityksille. Dustin vahvistaa yrityskaupalla asemaansa suomen pk-sektorilla.

Translink toimi kaupassa myyjien neuvonantajana. Translinkin työ monipuolisten neuvottelujen ja laajan due diligence-prosessin lisäksi kiteytyi yhtiöiden välisten synergioiden tunnistaminen, kvantifiointi ja kommunikointi vastapuolelle.

Chilitin toimitusjohtaja Kimmo Juuti toteaa: ”Translink koordinoi prosessia ammattitaitoisesti alusta loppuun asti. Translinkin tiimin neuvotteluosaaminen ja kokemus olivat avainasemassa kaupan toteutumisen kannalta.”

Lue Dustinin tiedote: https://www.dustin.fi/tietoa-meista/lehdisto#/pressreleases/dustin-vahvistaa-asemaansa-pk-sektorilla-ostamalla-suomalaisen-chilit-oy-n-2853793

Valikko