1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Translink Corporate Finance Suomen Ensiapukoulutuksen neuvonantajana omistusjärjestelyssä Preston kanssa

Translink Corporate Finance Suomen Ensiapukoulutuksen neuvonantajana omistusjärjestelyssä Preston kanssa

Translink Corporate Finance ilmoittaa yrityskaupasta, jossa Presto ostaa Suomen Ensiapukoulutuksen. Suomen Ensiapukoulutus on Suomen johtava digitaalisten sekä perinteisten luokkahuonekoulutusten ensiapu- ja työturvallisuuskurssien tarjoaja ympäri Suomen. Yhdessä yritykset, pääomasijoittaja Adelis Equity Partnersin tuella, tulevat kehittämään koulutusliiketoimintaa Pohjoismaissa vastaten jatkuvasti kasvavaan digitaalisten kurssien kysyntään laajalla kurssitarjonnalla, joka koostuu perinteisistä luokkahuoneopetuksista, hybridikoulutuksista sekä täysin digitaalisista ratkaisuista.

Preston toimitusjohtaja Filip Bjurström kommentoi: ”Jatkamme kasvumatkaamme Pohjoismaissa, kun Suomen Ensiapukoulutuksesta tulee osa Prestoa. Tämä on meille luontainen askel tarjontamme lisäämiseen Suomessa. Palvelemme asiakkaitamme laajalla valikoimalla kaikkialla Pohjoismaissa, joten Suomi on tärkeä toiminta-alue sekä asiakkaillemme että meille.”

Translink toimi kaupassa Suomen Ensiapukoulutuksen omistajien taloudellisena neuvonantajana. Toimitusjohtaja sekä osakkeenomistaja Tero Roivainen on erittäin tyytyväinen löydettyään erinomaisen synergiakumppanin, jolla on yhteinen näkemys alan tulevaisuudesta.

 

Digitaalisten ensiapu- ja turvallisuuskoulutusten Suomen markkinajohtajana halusimme löytää kumppanin, joka auttaisi meitä laajentumaan myös ulkomaille. Translink esitteli meidät Prestolle, jonka kanssa löysimme välittömästi yhteisymmärryksen tulevaisuuden kasvusuunnasta pohjoismaisen markkinasegmentin suurimmaksi toimijaksi.” -Tero Roivainen, CEO (Suomen Ensiapukoulutus)

 

IT-ala on monissa tapauksissa hyötynyt COVID-19 pandemian aikaansaamasta nopeasta digitalisaation tarpeesta, ja me Translinkilla uskomme, että tämä suuntaus tulee jatkumaan myös yhteiskunnan avautumisen jälkeen. Tästä syystä ennakoimme edelleen vahvaa kysyntää digitaalisille ratkaisuille sekä pääomasijoittajien että teollisien ostajien keskuudessa.

Katso myös viimeaikaiset referenssimme ja tutustu tiimiin.

 

Tietoja Translink Corporate Financesta

Translink Corporate Finance toteuttaa Corporate Finance -neuvonantopalveluita yli 30 toimiston kautta avainmarkkinoilla Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa. Translink on onnistunut avustamaan asiakkaitaan sadoissa transaktioissa perustamisensa vuoden 1972 jälkeen. Translinkin toimistot ovat toimineet neuvonantajina yli sadassa yritysjärjestelyhankkeessa viimeisen 12 kuukauden aikana.

Tietoa Translinkistä Suomessa

Helsingissä sijaitseva Translink Corporate Finance Finland on yksi johtavista yritysjärjestelyiden toteuttajista Suomen markkinoilla. Perustamisestaan lähtien yli 15 vuotta sitten, sen partnerit ovat toteuttaneet noin 100 yritysjärjestelyä eri toimialoilla sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Lisäksi Translink Finland on Nasdaq First Northin Hyväksytty Neuvonantaja.

Tietoa Translinkistä Ruotsissa

Ruotsissa toimiva kumppanimme Anecta Translink on yritysjärjestelyjen neuvonantaja, joka työskentelee kansallisten ja rajat ylittävien yritysjärjestelyjen parissa. Yhtiön menestys tällä segmentillä perustuu laajaan verkostoon ja siihen, että monilla tiimin jäsenillä on kokemustaustaa Ruotsin teollisuudesta.

Valikko