1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Translink Miss Groupin neuvonantajana yrityskaupassa, jossa yhtiö hankki Suomalaisen MMD Networks Oy:n koko osakekannan

Translink Miss Groupin neuvonantajana yrityskaupassa, jossa yhtiö hankki Suomalaisen MMD Networks Oy:n koko osakekannan

Nopeasti kasvava verkkopalvelujen tarjoaja, ruotsalainen Miss Group, on ostanut Suomalaisen web-hosting -yhtiön, MMD Networks Oy:n (”MMD”).

MMD tarjoaa hosting-palveluja asiakkailleen johtavien brändiensä kuten mmd.net ja verkko24.fi kautta. Miss Group laajentui Suomen markkinoille keväällä 2020 ostamalla Euronic Oy:n, joka on yksi Suomen johtavista hosting-yhtiöistä. MMD:n osto tukee hyvin Miss Groupin asemaa Suomessa ja kaupan myötä Miss Groupin brändien alle siirtyy noin 6 000 uutta asiakasta. Miss Groupilla on kaupan jälkeen maailmanlaajuisesti noin 216 000 asiakasta.

Helmikuussa 2020 pääomasijoittaja Perwyn (UK) tuli Miss Groupin pääomistajaksi tukemaan yhtiön kunnianhimoista kansainvälistä kasvustrategiaa, jonka keskeinen osa ovat yritysostot. MMD on neljäs yrityskauppa Perwynin mukaantulon jälkeen sekä Miss Groupin kolmastoista yrityskauppa 2018 jälkeen.

Mattias Kaneteg, Miss Groupin perustaja ja toimitusjohtaja kertoo: ”Olemme erittäin vaikuttuneita MMD:n brändien ja asiakaskannan laadusta ja siitä millaisen yhtiön johto on saanut rakennettua. Uskomme että tuomalla Miss Groupin maailmanlaajuiset resurssit, syvä asiantuntemus sekä kunnianhimoiset kasvutavoitteet tukemaan MMD:n vahvoja brändejä, pystymme tarjoamaan yhä kattavammat palvelut ja paremman asiakaskokemuksen asiakkaillemme sekä kiihdyttämään kasvua Suomen markkinoilla.”

Tietoja Translink Corporate Financesta
Translink Corporate Finance toteuttaa Corporate Finance -neuvonantopalveluita yli 30 toimiston kautta avainmarkkinoilla Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa. Translink on onnistunut avustamaan asiakkaitaan sadoissa transaktioissa perustamisensa vuoden 1972 jälkeen. Translinkin toimistot ovat toimineet neuvonantajina yli sadassa yritysjärjestelyhankkeessa viimeisen 12 kuukauden aikana.

Tietoja Translinkistä Suomessa
Helsingissä sijaitseva Translink Corporate Finance Finland on yksi johtavista yritysjärjestelyiden toteuttajista Suomen markkinoilla. Perustamisestaan lähtien yli 15 vuotta sitten, sen partnerit ovat toteuttaneet noin 100 yritysjärjestelyä eri toimialoilla sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Lisäksi Translink Finland on Nasdaq First Northin Hyväksytty Neuvonantaja.

Tietoja Translinkistä Ruotsissa
Ruotsissa toimiva kumppanimme Anecta Translink on yritysjärjestelyjen neuvonantaja, joka työskentelee kansallisten ja rajat ylittävien yritysjärjestelyjen parissa. Yhtiön menestys tällä segmentillä perustuu laajaan verkostoon ja siihen, että monilla tiimin jäsenillä on kokemustaustaa Ruotsin teollisuudesta.

Katso meidän viimeaikaiset referenssimme ja tutustu tiimiin

Lue tästä Miss Groupin tiedote

Valikko