1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Translink neuvonantajana suomalaisen Visyn ja ruotsalaisen Sensebitin fuusiossa

Translink neuvonantajana suomalaisen Visyn ja ruotsalaisen Sensebitin fuusiossa

Translink Corporate Finance toimi suomalaisten Visyn ja ruotsalaisen Sensebitin fuusiossa Visyn omistajien yksinomaisena taloudellisena neuvonnantajana. Visy on johtava tekoälyä ja syväoppimista hyödyntävä kuvien tunnistamis- ja automatisointiohjelmistojen toimittaja kuljetusinfrastruktuurimarkkinoilla. Sensebit on tytäryhtiönsä Trafikian kanssa Pohjoismaiden markkinajohtaja liikennetietojen keräämisessä ja analysoinnissa. Yhdessä yritykset kehittävät pääomasijoittaja Helix Kapitalin tukemana liiketoimintaa yhdessä Pohjoismaissa ja maailmanlaajuisesti tarjoamalla asiakkaille integroituja ratkaisuja omalla huipputeknologialla.

Toimitusjohtaja ja Visyn omistaja Petri Granroth oli erittäin tyytyväinen kumppanin löytämiseen kasvun edelleenvauhdittamiseksi:

Teknologiajohtajana, jolla on vakaa pitkän aikavälin kasvu, mutta rajalliset resurssit, halusimme löytää kumppanin, joka voisi auttaa meitä toteuttamaan suuremman harppauksen. Translink löysi lukuisia erittäin houkuttelevia vaihtoehtoja meille. Eteneminen Sensebitin ja Helixin kanssa auttaa saavuttamaan kunnianhimoiset kasvutavoitteemme.

Translink on huomannut että COVID-19:llä on ollut vain vähän vaikutuksia korkealaatuisiin pk-yrityksiin IT-alalla. Siksi odotamme näkevämme vielä enemmän sopimuksia tässä segmentissä, kun sekä pääomasijoitus että yritysten väliset kaupat kasvavat edelleen.

Tietoja Translink Corporate Financesta

Translink Corporate Finance toteuttaa Corporate Finance -neuvontapalveluita yli 30 toimiston kautta avainmarkkinoilla Afrikassa, Amerikassa, Aasiassa ja Euroopassa. Translink on onnistunut neuvomaan asiakkaita sadoissa transaktioissa perustamisensa jälkeen vuonna 1972. Translinkin toimistot ovat toimineet neuvonantajina yli sadassa yritysjärjestelyhankkeessa viimeisten 12 kuukauden aikana.

Tietoja Translinkistä Suomessa

Helsingissä sijaitseva Translink Corporate Finance Finland on yksi johtavista yritysjärjestelyiden toteuttajista Suomen markkinoilla. Perustamisestaan ​​lähtien yli 15 vuotta sitten, sen partnerit ovat toteuttaneet noin 100 yritysjärjestelyä eri toimialoilla ja tekevät tiivistä yhteistyötä useiden liikekumppaneiden kanssa sekä paikallisesti että kansainvälisesti. Lisäksi Translink Finland on Nasdaq First North -sertifioitu neuvonantaja.

Tietoja Translinkistä Ruotsissa

Ruotsissa toimiva kumppanimme Anecta Translink on yritysjärjestelyjen neuvonantaja, joka työskentelee kansallisten ja rajat ylittävien liiketoimien parissa. Yhtiön menestys tällä segmentillä perustuu laajaan teollisuusverkostoon ja siihen, että monilla tiimin jäsenillä on taustaa johtajina Ruotsin teollisuudessa.

Lue Sensebitin lehdistötiedote.

Valikko