1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Translink mukana tukemassa Pikkuyrittäjien toimintaa

Translink mukana tukemassa Pikkuyrittäjien toimintaa

Meillä oli ilo ja kunnia saada toimistollemme tällä viikolla vieraaksi muutama innokas pikkuyrittäjä. Nuoret vieraamme tulivat kiittämään meitä henkilökohtaisesti Mikko Nurmisen ja Antti Karkiaisen johdolla yhteistyöstämme Pikkuyrittäjien kanssa tänä syksynä.

Pikkuyrittäjät on maksuton yrittäjyyskasvatusohjelma alakoulun 4.-6. luokkalaisille. Ohjelmassa lapset tutustuvat yrittäjyyteen, kehittävät taitojaan ja perustavat 2-4 hengen ryhmissä oman pikkuyrityksensä. Ohjelma huipentuu myyjäistapahtumaan, jossa lapset myyvät oikealla rahalla itse kehittämiään tuotteita tai palveluita. Ohjelmassa on ollut mukana jo yli 70 000 oppilasta yli 700 koulussa.

Tänä syksynä Pikkuyrittäjien tavoitteena on lähettää Pienestä ponnistaneet -kirja mahdollisimman moneen suomalaiseen alakouluun ja kertoa näin esimerkkejä inspiroivista lasten ja nuorten yrittäjyystarinoista.

Lasten ja nuorten inspiroiminen yrittäjyyteen on meidän mielestämme erityisen tärkeää suomalaisen yrityskulttuurin kannalta. Tukeaksemme Pikkuyrittäjien toimintaa, Translink tilasikin tänä syksynä 500 kappaletta Pienestä ponnistaneet -kirjoja, jotka toimitetaan suomalaisiin alakouluihin. Tavoitteenamme on näin saada yhä useampi koulu mukaan maksuttomaan Pikkuyrittäjät -ohjelmaan, ja sitä kautta tukea suomalaista yrityskasvatusta.

Kiitos Mikko Nurminen ja Antti Karkiainen hienosta ja merkittävästä työstänne lasten ja nuorten yrittäjyyden parissa! Lisää tietoa Pikkuyrittäjien toiminnasta löydät täältä.

Valikko