1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Visma satsaa Suomen saatavienhallintamarkkinoihin ostamalla Pappila Penkkala Groupin

Visma satsaa Suomen saatavienhallintamarkkinoihin ostamalla Pappila Penkkala Groupin

Yrityspalveluita ja -ohjelmistoja tarjoava norjalainen Visma panostaa merkittävästi Suomen saatavienhallintamarkkinoihin ostamalla tilauksesta maksuun -prosessin ulkoistamiseen erikoistuneen Pappila Penkkala Groupin (PPG). Turkulaislähtöinen PPG optimoi asiakkaidensa rahankierron tehokkaalla saatavienhallintapalvelulla, joka alkaa laskutuksesta ja päättyy maksujen vastaanottoon.

Leijonanosa PPG:n liikevaihdosta kertyy tilauksesta maksuun -prosessin ulkoistuspalvelusta ja loput tätä tukevista laki- ja taloushallintopalveluista. Ketteryydestään tunnettu PPG on kasvanut rivakasti viime vuosina, mutta pitkälle automatisoitu saatavienhallintaprosessi on viritetty tätäkin hurjempaan loikkaan.

”Siirtyminen Visman omistukseen on luonteva osa kasvustrategiaamme. Jaamme emoyhtiön kanssa erittäin nälkäisen yrityskulttuurin. Kauppa tarjoaa yhtiöllemme loistavan mahdollisuuden päästä uusille markkina-alueille ja tavoittaa entistä suurempia asiakassegmenttejä”, toteaa PPG:n toimitusjohtaja Matias Mäenpää.

Translink Corporate Finance neuvoi PPG:n omistajia toteutetussa järjestelyssä. PPG:n toimitusjohtaja Mäenpää vaikuttui Translinkin osaamisesta: ”Translink totta vie lunasti arvolupauksensa. Olemme äärimmäisen tyytyväisiä, että valitsimme Translinkin neuvonantajaksemme, sillä saimme avuksemme osaavan, joustavan ja luotettavan sparraajan. Heidän kansainvälisten kontaktiensa ja ainutlaatuisen kompetenssinsa ansiosta kaupan lopulliset ehdot paranivat meidän näkökulmastamme merkittävästi ja ylittivät lopulta järjestelylle asettamamme tavoitteet.”

Linkki Visman lehdistötiedotteeseen
Linkki PPG:n sivuille – Linkki PPG Managerin sivuille

Lisätietoja:

Translink Corporate Finance Oy
Tero Nummenpää
tero.nummenpaa@translinkcf.fi
+358 040 521 2585

Valikko