1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. Sponsor Capital merkittäväksi omistajaksi TLT-Groupiin – Translink Corporate Finance TLT-Groupin myyjien neuvonantajana

Sponsor Capital merkittäväksi omistajaksi TLT-Groupiin – Translink Corporate Finance TLT-Groupin myyjien neuvonantajana

Translink Corporate Finance toimi TLT-Group -konsernin omistajien neuvonantajana transaktiossa, jonka myötä pääomasijoittaja Sponsor Capitalin hallinnoimasta rahastosta tulee TLT-Group -konsernin pääomistaja. Konsernin kaikki nykyomistajat jatkavat uuden syntyvän yhtiön omistajina noin 40 %:n omistusosuudella. Omistusjärjestely vahvistaa TLT-Groupin kykyä jatkaa voimakasta kasvua ja vahvistaa asemaansa kaikilla pääliiketoiminta-alueillaan.

”Järjestelyllä vahvistetaan yhtiömme kykyä jatkaa nopeaa kasvua sekä varmistetaan konsernille tulevaisuudessa riittävät resurssit toiminnan kehittämiseen kaikilla valituilla toimialueilla. Samalla varmistamme erinomaiselle henkilökunnallemme hyvän ja mielenkiintoisen työpaikan jatkossakin”, toteaa TLT-Groupin perustaja ja konsernin toimitusjohtaja Miika Tuominen. Tuominen on myös erittäin tyytyväinen Translinkin projektijohtoon ja neuvonantoon prosessin eri vaiheissa: ”Aloitimme yhteistyön Translinkin kanssa jo hyvissä ajoin ennen hankkeen toteuttamista – yritysjärjestelyissä hyvä suunnittelu ja valmistelu kun ovat keskeisessä roolissa. Prosessissa korostuivat Translinkin tiimin vahva ja analyyttinen yritysjärjestelyosaaminen, ratkaisuhakuiset neuvottelu- ja kommunikaatiotaidot sekä määrätietoinen ote projektinjohtoon. Olen erittäin tyytyväinen saavutettuun lopputulokseen.”

Yhtiöstä:
Vuonna 2010 perustettu TLT-Group -konserni on kasvanut vauhdikkaasti ja saavuttanut aseman yhtenä energiainfrastruktuurin verkkoratkaisujen johtavista kokonaistoimittajista. Liikevaihto vuonna 2016 oli noin 62 m€ ja konserni työllisti noin 220 työntekijää. Konserni on nykyaikaisten verkkoratkaisujen kokonaistoimittaja, joka hallitsee haastavimmatkin tietoliikenne-, sähköverkko- ja kaukolämpöverkkoprojektit sekä suunnittelu- ja ylläpitotoimeksiannot. Konsernin monialainen osaaminen ja yhteistyöverkosto kattaa verkkorakentamisen kaikki vaiheet esisuunnittelusta ylläpitoon. TLT-Groupin asiakaskunnan muodostavat yksityiset ja julkiset sähköverkkojen, kaukolämpöverkkojen ja tietoliikenneverkkojen haltijat.

Konserniin kuuluvat yhtiöt ovat TLT-Building Oy, TLT-Engineering Oy, TLT-Connection Oy, Voiman Oy, Turun Asennus ja Luokkahitsarit Oy, Kaukolämpöputkitus Oy, Turun Linjatekniikka Oy ja Maanrakennus Laiho Oy.

Yhtiön pääkonttori on Turussa. Lisäksi konsernilla on toimipisteitä myös Paimiossa, Vantaalla, Salossa, Forssassa, Kankaanpäässä, Jyväskylässä, Sastamalassa, Ylöjärvellä, Karstulassa, Saarijärvellä, Porissa, Kalajoella, Liedossa, Raumalla, Uudessakaupungissa, Viitasaarella ja Helsingissä.

Lisätietoja yhtiön internetsivuilta www.tltgroup.fi/

Linkki Sponsor Capitalin uutiseen

Lisätietoja:

Mikko Peltonen
Translink Corporate Finance Oy
mikko.peltonen@translinkcf.fi
+358 40 520 1458

Valikko