1. Etusivu
  2. Uutiset
  3. MB Rahastot sijoittaa Protaconin kasvuun – Translink Corporate Finance Protaconin omistajien neuvonantajana

MB Rahastot sijoittaa Protaconin kasvuun – Translink Corporate Finance Protaconin omistajien neuvonantajana

Johtava teknologia-alan suunnittelu-ja palvelukonserni Protacon vahvistaa kasvuaan, kun MB Rahastot sijoittaa 4.7.2017 allekirjoitetun yritysjärjestelyn myötä yhtiöön. Protaconin henkilöomistajat jatkavat järjestelyn jälkeen yhtiön merkittävinä omistajina.

Protacon on suomalainen vuonna 1990 perustettu suunnittelu- ja palvelukonserni, joka tuottaa ratkaisuja teollisuuden tuotannon ja ylläpidon tarpeisiin. Yhtiö yhdistää toiminnassaan vahvan osaamisen sähkö- ja automaatiojärjestelmistä, tuotannon digitalisaatiosta sekä ohjelmistosuunnittelusta. Konsernilla on toimintaa 10 paikkakunnalla Suomessa sekä tytäryhtiö Kiinassa. Protaconin liikevaihto oli vuonna 2016 noin 21 miljoonaa euroa ja konserni työllistää tällä hetkellä noin 270 sähkö- ja automaatiosuunnittelun sekä IT-alan ammattilaista.

”Protacon on kasvanut viime vuosina vauhdikkaasti teollisuuden digitalisaation ja automaation kehittyessä. MB Rahastojen kanssa solmittu yritysjärjestely antaa meille entistä paremmat mahdollisuudet kasvustrategiamme kiihdyttämiseen. Kokeneena kotimaisena pääomasijoittajana MB Rahastot tuo vahvan panoksensa ja osaamisensa toimintamme kehittämiseen”, kertoo Protacon Groupin hallituksen puheenjohtaja Timo Akselin.

Akselin on myös tyytyväinen Translinkin panokseen neuvonantajana: ”Aloitimme valmistelut hyvissä ajoin Translinkin johdolla, joka loi hyvät edellytykset varsinaisen yritysjärjestelyprosessin toteuttamiselle. Translink johti prosessia määrätietoisesti ja hyvää kommunikaatiota hyödyntäen. Neuvotteluissa korostuivat analyyttinen yritysjärjestelyosaaminen sekä ratkaisuhakuinen ote, joka huomioi meidän edut. Voin lämpimästi suositella Translinkia neuvonantajaksi.”

Lisätietoja sekä yhtiön että MB Rahastojen internetsivuilta https://www.protacon.com/mb-rahastot-sijoittaa-protaconin-kasvuun/ ja http://www.mbrahastot.fi/fi/tiedotteet/40

Lisätietoja:
Mikko Peltonen
Translink Corporate Finance Oy
mikko.peltonen@translinkcf.fi
+358 40 520 1458

Valikko